Primele lucruri necesare unui bebe. Soluția practică

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 17 minute Vizualizari: 20

Primele lucruri necesare unui bebe. Soluția practică

Acest articol este îmbunătățit permanent pe baza sugestiilor voastre! Ajută și tu alți părinti și lasă un comentariu acestui articol cu sugestia ta de îmbunătățire a articolului! Îți mulțumim!

Când vine vorba de camera unui nou-născut, este esențial să se acorde un nivel ridicat de atenție tuturor obiectelor cumpărate, astfel încât să fie potrivite pentru toate necesitățile bebelușului. Dacă ești în căutarea unor produse accesibile, poți accesa cea mai ieftina solutie de aproximativ 3000 lei. Cu toate acestea, este recomandat să-ți îndrepți atenția către variante de produse care nu fac rabat de la calitate, chiar dacă sunt ieftine, pentru că este important să îi acorzi nou-născutului tău cele mai bune și sigure condiții.

Există situații în care un produs puțin mai costisitor a reușit să îndeplinească cu succes anumite cerințe și a avut o durată de viață semnificativ mai mare decât un produs ieftin. De asemenea, dacă ești în căutarea unor produse care să îndeplinească o serie generoasă de avantaje, poți accesa soluția cu cele mai bune beneficii la aproximativ 3800 lei. Bineînțeles, revenind la ideea inițială, cei mai mulți părinți vor să găsească produse utile, care să aibă un raport calitate/preț excelent. Citește în continuare și află care sunt produsele pe care le poți lua în considerare.

Produse necesare îngrijirii nou-născutului

Produsele care au cel mai bun raport calitate/preț pot atinge suma de aproximativ 4500 lei. Am făcut o selecție pentru tine, în valoare de 3483 lei (la data actualizării acestui articol), după cum urmează:

Termometru cu infraroșu

Produsul recomandat de noi este termometrul non-contact Laica, 149.49 lei (la data actualizării acestui articol). Măsoară eficient rapid atât temperatura corpului, cât și a obiectelor sau lichidelor, în caz că te vei întreba dacă ai încălzit prea mult biberonul.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Termometrul cu infraroșu este un produs care nu trebuie sub nicio formă să lipsească din camera copilului tău, având un nivel înalt de precizie. Fără niciun disconfort pentru bebe, îi poți verifica temperatura chiar și atunci când doarme. Poate să fie utilizat foarte simplu pe frunte și este recomandat pentru nou-născuți. Funcționează pe bază de infraroșu, fiind dotat și cu o alarmă pentru febră. Pentru informații suplimentare, poți consulta manualul de utilizare care este introdus în pachetul termometrului. În ceea ce privește timpul de măsurare, acesta este redus semnificativ.

Comprese sterile taiate

Produsul recomandat de noi este cutia cu comprese sterile Cara, 21.89 lei (la data actualizării acestui articol). Compresele au dimensiunea 10 x 10 cm. Această cutie are 20 de plicuri cu comprese, iar fiecare plic conține 5 bucăți individuale.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

comprese sterile

După naștere, este posibil sa aibă nevoie de comprese sterile taiate atât mama, cât și bebelușul. Acestea sunt sterilizate în mod corespunzător.  Din acest motiv, nu trebuie să le folosești dacă deja deschise sau deteriorate, pentru a nu exista sub nicio formă riscul de infectare a rănii. În general, se folosesc pentru a trata o plagă sau o leziune, pentru a o dezinfecta în mod corespunzător, împreună cu alte produse farmaceutice.

Ser fiziologic monodoze

Produsul recomandat de noi este Dr.Max Ser fiziologic Physio Solution, 19.99 lei (la data actualizării acestui articol). Această cutie are 20 de monodoze, iar fiecare monodoză conține 5 ml  de ser.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

ser fiziologic

În primele luni le vei folosi, cel mai adesea, pentru curățarea năsucului bebelușului. Mai târziu, când apar răcelile, poate fi folosit prin inhalare, prin intermediul nebulizatoarelor, astfel încât să se mențină igiena corespunzătoare a căilor respiratorii atât superioare, cât și inferioare. În general poate să fie folosit pentru curățarea ochilor, a nasului și pentru terapia prin inhalare.

Cremă pentru schimbarea scutecului

Produsul recomandat de noi este crema cu gălbenele împotriva iritațiilor de scutec, Mommy Care, 23.49 lei (la data actualizării acestui articol). Această cremă are ingrediente naturale, certificate ca fiind organice. Calmează iritațiile provocate de scutec.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

crema iritatii scutec

Cremele pentru schimbarea scutecului utilizează ingrediente care au proprietăți benefice pentru pielea bebelușului. Aceste ingrediente funcționează ca o barieră protectoare împotriva bacteriilor, asigurând regenerarea și hidratarea corespunzătoare a pielii. Sunt potrivite mai ales pentru eliminarea zonelor înroșite ale bebelușului.

Aspirator Nazal Electric

Produsul recomandat de noi este aspiratorul nazal muzical, Medel, 159.99 lei (la data actualizării acestui articol). Este potrivit încă din prima lună de la naștere, ușor de folosit și de curățat. Are 12 melodii pentru a-l distra pe bebeluș.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Aspirator nazal electric

Atunci când nu are bine curățat năsucul, un bebe poate face otită. Are nevoie de un aspirator care să nu îl sperie și să îl scape eficient de muculeți. Majoritatea aspiratoarelor electrice sunt dotate cu mai multe vârfuri de aspirație, realizate din silicon, un material rezistent care nu se strică în timp. Fiecare dintre acestea au o întrebuințare diferită: pentru secrețiile vâscoase, pentru cele normale, etc. Informații suplimentare se găsesc în manualul de utilizare.

Suzetă din silicon

Produsul recomandat de noi este suzeta din silicon Dynamic Night&Dayl, 22.99 lei (la data actualizării acestui articol). Este potrivită pentru nou-născuți, fiind creată special pentru ei de către specialiști în neurologie și logopedie.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

suzeta 0 luni

Suzeta din silicon este flexibilă, moale. Există modele ortodontice – acestea, datorită canalelor interioare, nu pun presiune pe maxilar și dinți. Materialul utilizat este unul la standarde înalte de calitate, reușind să reziste cu brio la căldură. De asemenea, este simplu de curățat. Este recomandat să fie utilizate de bebeluși cu vârsta de la 0 până la 3 luni.

Lănțișor suzetă

Produsul recomandat de noi este lănțișorul pentru suzetă LOVI, 18.93 lei (la data actualizării acestui articol). Are un clips care atașează în siguranță de hăinuțele bebelușului, pentru a preveni pierderea suzetei.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Lantisor suzeta

Lănțișorul pentru suzetă  este un produs util pentru bebelușul tău, pentru a nu-și mai pierde suzetele de fiecare dată. Majoritatea se prinde cu un clips și gata, ai scăpat de problema suzetelor pierdute, care nu este deloc plăcută. Alege un produsul care este în conformitate cu normele NF EN 12586:1999+AC:2002.

Șervețele umede

Recomandăm servețelele umede Huggies Baby Natural Care, 4.49 lei (la data actualizării acestui articol). Nu conțin parabeni, parfum sau alcool, sunt concepute din materiale biodegradabile naturale.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Servetele umede

Șervețelele umede sunt un fel de produs indispensabil, mai ales ieși din casă cu bebelușul. Alege unele care să aibă o textură delicată și care să nu provoace iritații, potrivite atât pentru pielea bebelușului, cât și pentru curățarea mâinilor. Unele șervețele au un miros plăcut și au capacitatea de hidrata în mod corespunzător, oferind pielii un strat protector împotriva bacteriilor. Cele ideale nu au în componența lor alcool, iar pH-ul este neutru.

Șampon

Produsul recomandat de noi este șamponul cu apă termală Uriage 1er Bebe, 27.37 lei (la data actualizării acestui articol). Nu provoacă usturime ochișorilor bebelușului, este hipoalergenic și nu conține săpun. În componența sa are agenți de curățare delicați.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

sampon bebe

Șamponul trebuie ales cu atenție, are un rol foarte important în menținerea sănătății pielii scalpului, creând o barieră protectoare împotriva tuturor bacteriilor dăunătoare. Șamponul ideal stimulează și procesul de regenerare a pielii, hidratând-o adecvat.

Scutece eco

Recomandăm scutecele ecologice Bambo Nature, 24.99 lei (la data actualizării acestui articol). Sunt super absorbante, confortabile, nu conțin parfum sau ingrediente chimice, reducând astfel riscul de predispoziție la eritem fesier sau alergii.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

scutece eco

Scutecele eco sunt produse la standarde înalte de calitate, fiind potrivite pentru copiii care au pielea sensibilă. Fiind dotate cu o suprafață ultra-moale, puterea de absorbție este ireproșabilă, protejând în mod adecvat pielea bebelușului tău. Sunt testate dermatologic de medici specialiști. Scutecele nu provoacă iritații, mai ales pentru bebelușii care au pielea sensibilă.

Cădița cu suport nou născut

Produsul recomandat de noi este cădița 94cm cu suport anatomic încorporat KikkaBoo Hippo, 119 lei (la data actualizării acestui articol). Are suport anatomic încorporat, ceea ce te va ajuta să ții bebelușul mai ușor în timpul băiței. Este creată din materiale netoxice, de înaltă calitate, și are încorporat inclusiv un termometru pentru a monitoriza temperatura apei.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

cadita bebe cu suport

Cădița cu suport nou născut are un design ergonomic și oferă un nivel ridicat de siguranță pentru bebeluși. Cădițele ideale au și termometru încorporat. Înălțimea maximă a apei trebuie să fie de 10 cm, care înseamnă aproximativ 13 litri. Se curăță ușor, doar prin simpla folosire a apei și a săpunului și este gata pentru următoarea utilizare. Alege o cădiță cu pereții groși și realizați dintr-un material de calitate, cădița poate să aibă o durată lungă de viață.

Prosop de baie pentru bebeluși cu suport pentru părinți

Produsul recomandat de noi este prosopul de baie Clevamama, 105 lei (la data actualizării acestui articol). Este extrem de practic, are suport de gât pentru mămică sau tătic, ca să nu se ude când ridică bebelușul din cădiță, permițând folosirea ambelor mâini pentru a-l înfășura mai ușor. Atât gluga pentru capul bebelușului, cât și restul prosopului, sunt foarte absorbante, din bumbac 100% de înaltă calitate.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

prosop bebe mama

Prosopul de baie pentru bebeluși cu suport de gât pentru părinți poate fi utilizat chiar din primele zile de viață a bebelușului tău până când acesta împlinește vârsta de patru ani. Se fixează în jurul gâtului părintelui, astfel încât aceasta să își poată ridica bebelușul în siguranță din cadă. De asemenea, produsul este prevăzut și cu glugă, astfel încât să îi creeze micuțului tău confortul termic necesar. Materialul prosopului este calitativ, pufos, având puternice proprietăți absorbante.

Aleze impermeabile

Recomandăm alezele igienice absorbante Happy, Bella Baby, 18.49 lei (la data actualizării acestui articol). Acest pachet conține 10 bucăți de mărimea 90 x 60 cm.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

aleze bebe

Alezele impermeabile de unică folosință sunt potrivite pentru schimbarea bebelușilor. Acestea sunt folosite pentru a proteja în mod corespunzător pătuțul de murdărie. Fiecare strat din care produsul este realizat este absorbant și plăcut la atingere. De asemenea, are capacitatea de a neutraliza eficient mirosurile neplăcute. Sunt ideale și când pleci la plimbare cu copilul, dacă trebuie schimbat urgent, înainte să vă întoarceți acasă.

Detergent rufe bebe ecologic

Produsul recomandat de noi este detergentul lichid Eco Bio Baby Anthyllis, 36.49 lei (la data actualizării acestui articol). Este potrivit chiar și pentru hăinuțele bebelușilor cu piele atopică. Ingredientele sale provin din agricultură ecologică.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

detergent rufe eco bebe

Detergentul de rufe pentru bebeluși ecologic nu lasă reziduuri chimice pe haine și nu există riscul ca produsul să provoace iritații. Un astfel de produs este recomandat atât pentru bebeluși, cât și pentru copilași, datorită faptului că este biodegradabil, hipoalergenic și poate să curețe în mod sigur orice tip de țesătură.

Pompă de sân electrică dublă

Produsul recomandat de noi este pompa de sân electrică 2 în 1, Lansinoh, 526.99 lei (la data actualizării acestui articol). Are două faze de colectare a laptelui și poate fi folosită pentru ambii sâni deodată. Cele două faze ajută la imitarea procesului alăptării naturale. Vine la pachet cu o geantă pentru accesorii.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

pompa de san electrica dubla

Pompă de sân electrică dublă are cu un design special care stimulează lactația. Față de o pompă simplă, aceasta grăbește procesul de colectare a laptelui. În pachet sunt incluse mai multe componente: adaptor de priză, cupă mare din silicon, ecran cu afișare LED, unitate de comandă, etc.

Recipiente de stocare lapte matern

Recomandăm recipientele de stocare al laptelui matern, Lansinoh, 92.99 lei (la data actualizării acestui articol). Acest pachet conține 4 recipiente. Sunt fără PBA și BPS, se potrivesc cu toate pompele de sân Lansinoh. Se pot depozita cu lapte în congelator și ulterior curăța în mașina de spălat vase.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

recipiente lapte matern

Recipientele de stocare lapte matern te ajută să-ți hrănești fără nicio problemă bebelușul și atunci când părăsești locuința, poți opta pentru stocarea laptelui matern într-un recipient special, pe care să îl utilizezi atunci când ai nevoie. Datorită materialelor utilizate, produsele sunt adecvate și pentru congelarea laptelui matern. În plus, îi oferă mamei libertate mai multă, nefiind obligată să fie acasă la ora de masă a bebelușului.

Sterilizator cu aburi electric

Produsul recomandat de noi este sterilizatorul electric pentru 6 biberoane, Mamimo, 142.79 lei (la data actualizării acestui articol). Este fabricat fără BPA și are un spațiu generos pentru sterilizare. Distruge 99.99% dintre germenii dăunători și bacterii.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

 

sterilizator electric cu aburi

Un sterilizator cu aburi electric te ajută să cureți adecvat biberoanele, suzetele și alte accesorii pentru hrana bebelușilor. Are capacitatea de a steriliza mai biberoane deodată. Nu te mai stresezi cu fierberea acestora. Totul se sterilizează rapid și în siguranță.

Pătuț din lemn cu mai multe niveluri

Produsul recomandat de noi este pătuțul din lemn Noble, 902 lei (la data actualizării acestui articol). Este fabricat din lemn masiv de pin și MDF, acoperit cu două straturi de vopsea non-toxică. Are trei trepte pentru a muta salteaua la înălțimea potrivită, conform stadiului dezvoltării bebelușului.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

pat lemn bebe

Alege un pătuț din lemn cu un design modern, simplu, care să se integreze cu succes cameră. Cuprinde și un suport pentru saltea, care se poate regla pe diverse niveluri, în funcție de vârsta copilului. Datorită pieselor bine pregătite, pătuțul este ușor de montat și, de asemenea, nu trebuie să se insiste nici asupra întreținerii sale, pentru că este realizat din materiale de înaltă calitate.

Opțional: set lenjerie cu 6 piese

Recomandăm setul de lenjerie cu 6 piese din bumbac Ranforce, 169 lei (la data actualizării acestui articol). Create din bumbac 100%, acest set conține o pilotă și o husă potrivită pentru aceasta, un cearșaf, două fețe de pernă și o protecție laterală.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

lenjerii patut 6 piese

Pe lângă achiziționarea pătuțului, trebuie să iei în considerare și cumpărarea unei lenjerii adecvate pentru bebeluș, în care să se simtă confortabil.

Balansoar cu vibrații

Produsul recomandat de noi este balansoarul cu vibratii BO Jungle, 499 lei (la data actualizării acestui articol). Poate fi folosit până ce bebelușul atinge pragul de 18 kg, este ușor de pliat și transportat, împreună cu arcada cu jucării incluse. Materialul confortabil plușat nu îl face pe bebe să transpire.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

balansoar cu vibratii

Balansoar cu vibrații – design-ul balansoarului este unul plăcut, fiind realizat din materiale de înaltă calitate. De asemenea, îi va oferi bebelușului tău un nivel ridicat de confort. Alege unul care să fie dotat și cu arcadă cu jucării, care poate să fie dată jos și curățată.

Optional: Monitor video pentru bebeluși

Produsul recomandat de noi este video monitorul Chipolino Polaris, 398 lei (la data actualizării acestui articol). Are vedere nocturnă, senzor de temperatură, alarmă, sunet reglabil și multe alte funcționalități utile. Pachetul conține unitatea pentru părinte și o baterie pentru aceasta, o unitate pentru monitorizarea bebelușului și două adaptoare DC.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

monitorizare video bebe

Alege un monitor video pentru bebelusi cu conexiune Wi-Fi, astfel va putea să transmită informația către tabletă, calculator și chiar către smartphone, prin intermediul unei aplicații. Poate să fie utilizat atât acasă, cât și în deplasări.

În concluzie, dacă și tu îți dorești să te aprovizionezi cu toate produsele necesare, astfel încât copilul tău să se bucure de cele mai multe condiții și să se dezvolte armonios, va trebui să ai la înmână setul de produse prezentate anterior în articol, care îndeplinesc cu succes un raport calitate/pret excelent. Lasă și tu un comentariu în cazul în care ai folosit produsele recomandate mai sus, pentru a ajuta și alți părinți care se află în situația ta și care nu știu pentru ce produse să opteze.

 

Sursa foto:
https://stock.adobe.com

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.