click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

After School

Filtreaza dupa:

Pentru părinții cu locuri de muncă ce nu le permit un program flexibil, soluția cea mai la îndemână pentru copiii lor sunt instituțiile de învățământ cu program after school. Programele after school sunt concepute în așa fel încât copiii să nu simtă trecerea timpului. În timpul petrecut la after school, copiii vor fi ajutați să-și facă lecțiile, vor beneficia de diverse activități educaționale, fizice și sociale, care să-i ajute să crească într-un mod sănătos din toate punctele de vedere. Evident, fiind un program de școală după școală (sau grădiniță), copiii vor beneficia și de mese sau gustări.

Dar, pentru că fiecare astfel de instituție are creat propriul program, poate fi dificil să faceți o comparație, să găsiți toate datele și astfel să luați o decizie informată. Știm că timpul este valoros pentru toată lumea, acesta fiind motivul pentru care platforma www.KID.ro va culege toate datele necesare și vă pune la dispoziție o listă cu toate instituțiile ce oferă o astfel de platformă educațională, descrierea lor, intervalul orar în care copiii își pot petrece timpul, costuri, etc.

Și pentru că dorim să devenim o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, așteptăm și review-urile voastre la aceste instituții. În acest fel, alți părinți pot beneficia de experiență voastră și pot lua decizia cea mai bună privind viitorul copiilor lor.

Compara locatiile