Sex

Despre sex discutăm în această subcategorie fără false pudori. Este vorba, bineînţeles, despre sexul legat de concepţie şi naşterea unui copil. Citeşte articolele şi află tot ce te interesează despre sex şi posibilităţile de a rămâne însărcinată în diverse situaţii. Vei găsi răspunsul la întrebări precum: de câte ori trebuie să fac sex pentru a rămâne gravidă sau când e mai bine să faci sex pentru a rămâne însărcinată?

În principiu, dacă faci sex în ziua ovulaţiei poţi să rămâi însărcinată. Numai că lucrurile nu sunt întotdeauna atât de simple, iar momentul ovulaţiei poate să varieze lunar la femeile cu un ciclu neregulat. Uneori, poţi rămâne însărcinată pe ciclu şi femeile cu mai multă experienţă din familia ta îţi pot confirma asta. Deşi nu este o situaţie obişnuită, spermatozoizii pot supravieţui în corpul femeii până la 7 zile şi astfel se explică o sarcină într-o perioadă care nu este fertilă. Deci, dacă faci sex când esti la ciclu poţi rămâne gravidă.

Discutăm liber despre subiecte ca sex, mentruaţie, sarcină, legate atât de concepţie, cât şi de perioada sarcinii. Ce riscuri are sexul după sarcina extrauterină? Poţi face sex gravidă? Este indicat sexul în sarcină în ultimul trimestru? Citeşte articolele noastre şi află răspunsurile dorite.