Despre noi

Ce este Kid.ro?

Portalul Kid.ro este mai mult decât o listă cu creşe, grădiniţe, şcoli şi after school-uri. Pe Kid.ro te ajutăm să te informezi cu privire la educaţia copilului tău şi, de ce nu, chiar să te dezvolţi personal. Fiecare părinte are o familie unică şi necesităţi specifice, iar cu ajutorul informaţiilor pe care le vei regăsi în acest site vei reuşi să găseşti soluţiile de care ai nevoie.

De ce este kid.ro special?

Abordarea pro-părinte

Majoritatea vizitatorilor kid.ro, adică părinţii şi rudele apropiate ale copiilor care se implică activ în educaţia lor, sunt foarte importanţi pentru noi. Gândim şi structurăm pentru ei toată informaţia de pe acest site.

Abordarea pro-instituţie de învăţământ

Susţinem instituţiile de învăţământ cu soluţii digitale de promovare a ofertei lor educaţionale. De la creşe la şcoli, private sau de stat, pentru fiecare entitate am creat şi continuăm să dezvoltăm portalul kid.ro astfel încât să îşi prezinte activitatea cât mai bine.

Soluţii educaţionale

Kid.ro prezintă soluţiile educaţionale de stat şi privat la nivel naţional, astfel încât părinţii să poată face alegeri documentate, în funcţie de specificul instituţiei de învăţământ, locaţia acesteia, preţ, program, etc. În plus, creăm materiale educative pe care le publicăm pe site şi în social media.

Acţiuni caritabile

Ne pasă de societatea în care trăim şi vrem să ajutăm la rândul nostru pentru o lume mai bună. Pe cont propriu sau cu ajutorul ONG-urilor, derulăm acţiuni caritabile în diverse cazuri sociale.

Misiune. Viziune. Valori

Misiunea kid.ro

Kid.ro susţine modernizarea sistemului de învăţământ, educaţia copiilor şi dezvoltarea personală a părinţilor. Educaţia stă la baza evoluţiei societăţii, iar misiunea Kid.ro este să îşi aducă aportul în formarea unei societăţi educate, care să trăiască într-o lume mai bună.

Viziunea Kid.ro

Respectăm şi punem în acţiune valorile Kid.ro. Vrem să atragem instituţii care împărtăşesc valorile noastre şi vor să devină partenerii noştri pentru a crea o lume mai bună, mai educată.

Valorile kid.ro

Comunicare

Informăm adulţii cu privire la educaţia copiilor, comunicăm soluţii educaţionale, strângem feedback de la părinţi, pe care îl facem public astfel încât instituţiile de învăţământ să îşi îmbunătăţească performanţa.

Curiozitate

Încurajăm vizitatorii Kid.ro să se informeze constant, să citească resurse pentru devoltare personală şi educaţia copiilor. Îi încurajăm să fie mereu curioşi pentru a găsi noi soluţii de a fi mai buni.

Pasiune

Din pasiune pentru educaţie, continuăm să dezvoltăm funcţionalităţile Kid.ro şi să publicăm noi materiale educative, pe care le punem la dispoziţie gratuit părinţilor. De la articole despre concepţia copilului, calculatoare utile şi materiale educative, susţinem copiii să îşi dezvolte noi pasiuni, iar când vor fi mari, să lucreze cu drag în domeniul ales de ei.

Incluziune

Nu mergem în şir indian, unul câte unul. Nici tu nu ar trebui să faci asta. Alege-ţi parteneri de drum. Vei găsi pe Kid.ro oferte educaţionale de la creşe, grădiniţe, şcoli, after school-uri, păreri de la părinţi şi experienţele lor, structurate astfel încât să le găseşti uşor, în funcţie de etapa în care te afli.

Umanitate

Ne pasă. De natură, de societate, de accesul la un sistem de învăţământ adaptat la necesităţile actuale. Sperăm să îşi pese şi ţie, să ne aducem împreună aportul pentru crearea unei lumi educate, fără violenţă, în care familiile sunt puse pe primul loc.