click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Gradinite Particulare

Filtreaza dupa:

Probabil nimic nu este mai greu decât alegerea unei grădinițe particulare/private pentru copilul tău. Sunt atât de multe opțiuni disponibile încât este destul de dificil să luați cea mai bună decizie într-o perioadă rezonabilă de timp.

De aceea, platforma www.KID.ro îți oferă sprijinul de care ai nevoie în a face cea mai bună alegere. Îți punem la dispoziție o listă cu fiecare grădiniță privata disponibilă în zona preferată. Evident, nu ne vom rezuma la o simplă listă, ci mergem mai departe de atât. Fiecare grădiniță beneficiază de descriere, tipul grădiniței (dacă este cu program prelungit sau program scurt), metodologia de predare utilizată, ce programe opționale oferă, tarife etc. Încercăm să-ți punem la dispoziție cele mai relevante informații pentru ca tu să compari și să iei cea mai informată și mai bună deciziție.

Și pentru că dorim să devenim o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, așteptăm și review-urile voastre la aceste instituții. În acest fel, alți părinți pot beneficia de experiență voastră și pot lua decizia cea mai bună privind viitoarea gradinita particulara pentru copiii lor.

Compara locatiile