Chiftelute cu somon

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: mai putin de un minut Vizualizari: 27

Chiftelute cu somon

Timp Preparare: 30 minute

Portie: 12

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 415g de somon la conserva (in apa)
  • 2-1/2 cani pesmet din cereale integrale
  • 2 oua usor batute
  • sare si piper dupa gust
  • 4 lingurite de patrunjel tocat fin
  • ulei pentru prajit

Instructiuni

  1. Prajesti ceapă într- un pic de ulei si se lasă să se răcească .
  2. Se amestecă somonul cu 1 – 1/2 cani pesmet , ouă , sare , piper și pătrunjel
  3. Se da forma chiftelelor si se mai da odata prin pesmetul ramas
  4. Se prajesc in ulei

Note

Se poate folosi ca măsură o cana de 1/3 atunci când se da forma chiftelelor pentru a avea toate aceasi marime. Este nevoie sa va uitati la ele in timp ce se prajesc pentru ca se prajesc foarte repede. Daca nu aveti pesmet puteti folosi firimituri de paine integrala.

Etichete populare: chiftelechiftelutesomon

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.