Ce cadouri se pot face pentru nași la botez?

Autor: Maria Ene Publicat: Timp citire: 5 minute Vizualizari: 27

Ce cadouri se pot face pentru nași la botez?

Nașii sunt cele mai importante persoane atât din viața unui cuplu, în care au rolul de prieteni de suflet, dar și în viața bebelușului, având rolul de părinți spirituali, ghidându-i mereu pe finii lor în momentele dificile. Ceremonia de botez nu poate să fie sub nicio formă completă fără participarea nașilor, care au o mulțime de responsabilități de îndeplinit. Din acest motiv, poate fi puțin dificil să găsești un cadou care să exprime mulțumirea și aprecierea pentru eforturile pe care le depun. 

Fie că e vorba despre cadouri simbolice sau utile, pe care le pot folosi în viața de zi cu zi, știi că darul pe care îl oferi trebuie să fie special și să aducă bucurie. Astfel, ți-am pregătit o listă de cadouri pe care le poți lua în considerare pentru nași și cu care nu vei da greș. Citește în continuare și extrage-ți inspirația pentru alcătuirea unuia dintre cele mai frumoase și de impact cadouri.

  • Râșniță performantă de cafea cu aspect modern

Nașii copilașului tău sunt îndrăgostiți de cafea și nu pot concepe o zi din viața lor fără să consume această băutură? Atunci vor fi de-a dreptul încântați să vadă că primesc în dar unul dintre cele mai râvnite modele de râșnite de cafea. Astfel, nu o să treacă nicio zi din viața lor fără să se gândească cu bucurie că au primit cadoul de la tine.

  • Set de veselă

Alegerea setului de veselă presupune și o bună cunoaștere a preferințelor de stil ale nașilor. Poate unii preferă modelul vintage, în timp ce alții nu pot concepe gândul unei bucătării în care să nu se regăsească veselă într-un stil model sau chiar abstract. Acest cadou este și o metaforă pentru pace, liniște, pentru timp petrecut în familie, pentru cinele delicioase preparate cu drag.

  • Grătar și accesoriile necesare pentru acesta

Nașii micuțului tău iubesc să petreacă timp în aer liber și să se refugieze la un grătar în natură la fiecare sfârșit de săptămână? Atunci, cel mai probabil, vor fi de-a dreptul entuziasmați să primească în dar un grătar modern, care este însoțit de toate accesoriile necesare. Astfel, de fiecare dată când nașii copilașului tău vor pleca într-o drumeție pentru a face grătar, se vor gândi instantaneu la cadoul primit de la tine.

  • Lenjerie de pat din materiale premium

Dacă ești în căutarea unei idei de cadou practic, poți oricând să iei în considerare lenjeria de pat realizată din materiale premium, cu ajutorul căreia le vei surprinde cel puțin un zâmbet în colțul gurii. Nu uita ca lenjeria să aibă nuanțe care se potrivesc cu decorul camerei nașilor, dar și cu preferințele acestora.

  • Un fotoliu de relaxare care oferă masaj

Botezul nu ar putea să aibă loc fără nași, care au un rol de-a dreptul important în desfășurarea tradițiilor. Indiferent de vârsta pe care o au, de ocupație sau gusturi, nu vei da greș cu siguranță cu un fotoliu de relaxare special conceput ca aparat de masaj. Orice persoană își dorește să aibă un astfel de obiect de mobilier. În plus, de fiecare dată când îl vor folosi, se vor gândi imediat la tine și la frumosul eveniment la care au participat. Cu alte cuvinte, nu le oferi un simplu dar, le oferi un motiv de fericire, de detașare de la grijile zilnice, lucru pentru care îți vor fi recunoscători.

  • Suport handmade pentru certificatul de naștere

Deși sunt părinții spirituali ai copilului, nașii nu primesc niciun document oficial de la eveniment. Astfel, un suport handmade pentru o copie de la certificatul de naștere poate fi o idee excelentă de cadou, pe care o vor aprecia toată viața. 

  • Ceas pentru bărbați și cutie de bijuterii pentru femei

Dacă vrei să iei câte un cadou pentru fiecare în parte, care să nu fie la comun, poți lua în considerare achiziționarea unui ceas pentru bărbați, care să aibă un model pe placul nașului și care să fie de la un brand recunoscut. Pentru nașă, în schimb, poți opta pentru un cadou delicat, rafinat, cum ar fi o cutie de bijuterii, care să protejeze obiectele valoroase în mod corespunzător și care să aibă un aspect plăcut. De asemenea, îi poți face cadou și o bijuterie (lănțic, cercei, brățară) care să îi completeze colecția de bijuterii deja existentă și care să se potrivească perfect cu stilul său. 

  • Umidificator cu aromaterapie

Mai ales în timpul sezonului rece, aerul tinde să fie mult mai uscat decât de obicei. Într-o astfel de situație, umidificatorul cu aromaterapie este de o reală necesitate. Acest aparat contribuie semnificativ la crearea unei atmosfere liniștite în interiorul casei, mai ales datorită aromaterapiei. Nașii îți vor mulțumi înzecit.

  • Brățări special concepute pentru activitățile sportive

Nașii copilului tău sunt persoane active, practică sporturi în aer liber și nu pot concepe ideea de weekend perfect fără să alerge de dimineața pe marginea unui râu? Atunci, cel mai probabil, se vor bucura enorm să primească o brățară fitness, special concepută pentru activitățile sportive, care să le monitorizeze ritmul cardiac, să le numere pașii și să le țină evidența somnului. Un astfel de gadget, cel mai probabil, nu lipsește din colecția lor, însă, cu siguranță, nu strică unul în plus și, mai mult decât atât, nu strică unul performant.

  • O tablă de șah

Duminicile relaxante ale nașilor încep printr-un joc de cărți sau chiar printr-o partidă de șah? Atunci le poți oferi o tablă de șah inedită, cu un model diferit, pretențios, premium, care să aibă un loc special în colecția lor de acasă. Există astfel de produse care, de regulă, au un preț ridicat, însă cu siguranță, merită fiecare bănuț pentru niște persoane atât de importante în viața ta, dar, mai ales, în viața copilașului tău.

Alegerea cadoului potrivit pentru nași poate fi problematică, însă, variantele de mai sus vor simplifica procesul. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de preferințele lor personale și, cine știe, să apelezi puțin la doza ta de creativitate. Astfel, cadoul o să le fie pe plac încă din prima clipă.

unsplash.com
pixabay.com

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.