Balansoare pentru copii de 4-7 ani

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 7 minute Vizualizari: 48

Balansoare pentru copii de 4-7 ani

Indiferent de vârsta pe care o au, copiii trebuie să aibă la dispoziție jucării care să le stimuleze creativitatea și care să îi ajute să se dezvolte armonios atât fizic, cât și psihic. Din fericire, balansoarele se dovedesc a fi jucării indispensabile din cadrul procesului de dezvoltare a copiilor, datorită impactului uriaș pe care îl au în viața lor. Astfel, acestea contribuie semnificativ la dezvoltarea abilităților motorii, a simțului echilibrului, coordonării, dar și a puterii de concentrare.

Dacă și tu te numeri printre părinții care vor să cumpere balansoare pentru copii de 4-7 ani, ai venit în locul potrivit. Citește în continuare și află care sunt produsele care se potrivesc cel mai mult copilului tău în funcție de mai multe criterii de selecție.

Balansoare pentru copii de exterior/grădină

Cea mai ieftină soluție: 

balansoar calut copii

Căluțul balansoar: este recomandat pentru copiii care au vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani, contribuind semnificativ la dezvoltarea mușchilor lor, dar și a coordonării. Este realizat dintr-un plastic rezistent, având capacitatea de a suporta o greutate maximă de 30 de kilograme.

Cel mai bun raport calitate/preț:

balansoar copii de exterior
Balansoarul pentru copii, Pilsan este o variantă potrivită pentru copiii care au peste trei ani. Jucăria poate să fie utilizată cu încredere atât în interior, cât și afară, având capacitatea de a susține simulan trei copii. Este dotată cu mânere care asigură un nivel înalt de stabilitate, oferind, totodată, și un balans lin, sigur.

Cea mai avantajoasă ofertă:

balansoar copii pentru gradina
Balansoarul rotativ EXIT are capacitatea de a suporta o greutate maximă de 52 kg pe un singur loc. Spre deosebire de alte balansoare, acesta se poate învârti în timpul utilizării, fiind un factor mai puternic de distracție pentru cei mici. Fabricat în Olanda, cu materiale la standarde înalte de calitate, jucăria se dovedește a fi sigură, stabilă și rezistentă.

Balansoare pentru copii în funcție de material

Balansoare copii din plastic

Cea mai ieftină soluție:

balansoare copii
Scaunul balansoar 2 în 1 clasic Tony este o jucărie care va fi îndrăgită încă din primele clipe de copilul tău. Fiind realizat din materiale înalt calitative, scaunul-balansoar poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. Este potrivit pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani.

Cel mai bun raport calitate/preț:

balansoar copii

Căluțul balansoar Doloni este o jucărie care îi va atrage imediat atenția copilului tău, dorită formei prietenoase. Este realizată dintr-un plastic rezistent și ușor, astfel încât să o poți transporta oriunde este nevoie, fără nicio dificultate. Are capacitatea de a suporta o greutate maximă de 30 kg și este recomandată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani.

Cea mai avantajoasă ofertă:

balansoar copiii

Balansoarul Lucky Horse este o jucărie adecvată pentru copii, fiind realizată dintr-un plastic rezistent. Are dublă funcționalitate, datorită faptului că talpa este detașabilă. Astfel, copilul tău poate să plimbe căluțul de jucărie, trăgându-l cu ajutorul unei sfori și, în același timp, poate să îl folosească și ca balansoar, oferind o legănare ușoară. Greutatea maximă pe care o poate suporta este de 50 kg.

Căluți balansoar din lemn

Cea mai ieftină soluție: 

caluti balansoar

Balansoarul din lemn tip căluț, Play Horse este potrivit pentru copiii care au vârsta între 1 și 5 ani, având capacitatea de a suporta o greutate maximă de 25 kg. Datorită faptului că este prevăzut cu mânere laterale și cu suporți pentru picioare, copiii se pot bucura de un nivel înalt de stabilitate. Din fericire, poate să fie folosit atât în interior, cât și în exterior, fiind ușor de asamblat.

Cea mai avantajoasă ofertă:

caluti balansoar

Balansoarul căluț din lemn, Bella decor este realizat din lemn masiv, fiind o jucărie durabilă și calitativă. Poate să fie folosită cu încredere de către copiii care au vârsta de peste 1 an și are capacitatea să suporte greutatea maximă de 30 kg. Vestea bună este că poate fi personalizată, existând posibilitatea de a-i fi inscripționat numele copilului pe aceasta. De asemenea, este ușor de întreținut, fiind nevoie doar de o cârpă ușor umedă pentru a fi ștearsă.

Balansoare copii din pluș

Cea mai ieftină soluție:

balansoar căluț

Căluțul balansoar Timeless Tools are o acoperire moale, realizată din pluș, creând un nivel ridicat de confort pentru copii. Fiind realizat din materiale de înaltă calitate, are capacitatea de a face față unei greutăți de maximum 30 kg. Se recomandă ca jucăria să fie utilizată de copiii care au peste trei ani.

Cel mai bun raport calitate/preț:

căluț balansoar

Căluțul balansoar Homcom este realizat la standarde înalte de calitate, având și un certificat  EN71-1 EN71-2 EN71-3 6P AZO EN62115 EMC. Se recomandă să fie utilizată de copiii care au vârsta de peste 3 ani, fiind o variantă de-a dreptul distractivă pentru aceștia. Greutatea maximă pe care o poate susține este de  50 de kg.

Cea mai avantajoasă ofertă:

calut copii

Balansoarul căluț cu roți 2 în 1 Thunder este realizat dintr-un pluș moale, de calitate, fiind o variantă confortabilă pentru copii. Jucăria este dotată cu șa, căpăstru și mânere laterale, care se dovedesc a fi utile pentru menținerea echilibrului. De asemenea, poate să fie transformat și în căluț cu roți, care poate să fie acționat prin intermediul picioarelor. Greutatea maximă admisă este de 50 kg și se recomandă pentru copiii care au vârsta de peste 2 ani.

Balansoare copii în funcție de brand

Balansoare copii Nichiduță

Cea mai ieftină soluție

balansoar calut copii

Căluțul balansoar: poate să fie folosit de copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani. Fiind realizat din materiale de înaltă calitate, căluțul poate să susțină o greutate maximă de 30 kg. Cu toate acestea, pentru că este confecționat dintr-un plastic ușor, îți va fi ușor să îl transporți.

Cel mai bun raport calitate/preț:

balansoare copii nichiduta

Balansoarul pentru copii Dino Seesaw este o mare bucurie pentru copii, datorită design-ului ergonomic și formei captivante. Jucăria poate să fie utilizată atât în interior, cât și în exterior, fiind potrivită pentru copiii de peste 3 ani. De asemenea, are capacitatea de a susține greutatea de 50 kg.

Cea mai avantajoasă ofertă:

balansoare copii nichiduta

Balansoarul pentru copii Nichiduță Frog Mint este adecvat pentru dezvoltarea motrică a copiilor, oferind un nivel ridicat de siguranță, datorită bazei stabile. Este realizat dintr-un plastic de bună calitate, este ușor de curățat și confortabil, fiind adecvat pentru copilul tău.

Balansoare copii Jumbo

balansoare copii jumbo

Jucăria balansoar, Nobsi, Jumbo este multifuncțională, astfel încât copilul să aibă posibilitatea de a o folosi în mai multe contexte. Poate fi folosită ca balansoar, scară de cățărat, poartă, tunel, tobogan etc. Practic, îi este imposibil copilului tău să se plictisească de ea, având mereu posibilitatea de a-i găsi o întrebuințare nouă. Jucăria balansoar a fost proiectată și produsă în Estonia și are trăsături estetice specifice design-ului nordic.

Balansoare în funcție de numărul de copii

Balansoare pentru 2 copii

leagăne copii

 

Balansoarul Spartan poate să fie utilizat de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, suportând o greutate maximă de 34 kg per scaun. De asemenea, jucăria poate să fie utilizată simultan de doi copii și este un produs sigur, atât timp cât se ține cont de instrucțiunile de folosire prezentate în manual.

Balansoare pentru 3 copii

balansoare copii nichiduta

Balansoarul pentru copii Dino Seesaw poate să fie utilizat cu încredere de către copiii de peste 3 ani atât în casă, cât și afară. Cu un design ergonomic și cu mânere pentru stabilitate sporită, jucăria poate să susțină o greutate maximă de 40 kg.

În concluzie, copiii se află într-un plin proces de dezvoltare și trebuie să aibă posibilitatea de a le fi stimulate creativitatea, abilitățile de coordonare, concentrarea, orientarea în spațiu. De asemenea, trebuie să se dezvolte armonios și din punct de vedere fizic. Din fericire, balansoarele se dovedesc a fi jucăriile adecvate pentru orice copil, care se află în etapa de descoperire a mediului înconjurător. Lasă și tu un comentariu și inspiră și alți părinți cu privire la produsele pe care le-ai achiziționat.

 

Sursa foto:
https://stock.adobe.com

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.