Balansoare pentru copii de 1-3 ani

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 7 minute Vizualizari: 40

Balansoare pentru copii de 1-3 ani

Balansoarele pentru copii, care sunt disponibile în magazine, trebuie să fie alese, mai înainte de toate, în funcție de vârsta lor, astfel încât să li se potrivească și să îndeplinească toate criteriile de siguranță. Având capacitatea de a stimula abilitățile cognitive, cum ar fi coordonarea, orientarea în spațiu, dar și puterea de concentrare, balansoarele se dovedesc a fi de un real folos pentru copiii care sunt la început de drum, care se află în etapa de cunoaștere a mediului înconjurător.

Dacă și tu te numeri printre părinții care sunt în căutarea unor balansoare pentru copii de 1-3 ani, poți lua în considerare variantele menționate în rândurile de mai jos, pentru a te asigura că optezi pentru produse de înaltă calitate.

Balansoare pentru copii de exterior/grădină

Cea mai ieftină soluție

balansoar calut copii

Căluțul balansoar: este o jucărie care va intra imediat la inima copilului tău și pe care o va folosi cu drag. Oferindu-i posibilitatea de a se balansa și de a depune efort pentru fiecare mișcare, jucăria are capacitatea de a-i dezvolta mușchii copilului tău în parametri optimi prin procesul de coordonare a mișcărilor. Balansoarul este realizat dintr-un material de plastic ușor, fiind astfel ușor de transportat. Reușind să susțină până la 30 de kilograme, jucăria este special concepută pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani.

Cel mai bun raport calitate/preț

balansoare copii

Balansoarul ponei 3 în 1 este recomandat pentru copiii care au peste un an și poate fi folosit pentru diverse activități interactive. Fiind dotat cu un senzor de mișcare, poneiul produce zgomote realiste și cântece distractive în momentul în care începe să fie utilizat. De asemenea, coama cuprinde diverse taste cu litere, dar și cu numele animalelor însoțite de zgomotele pe care le produc, astfel încât micuțul tău să poată învăța printr-o metodă distractivă o mulțime de animale.

Cea mai avantajoasă ofertă:

caluti balansoar

Balansoarul 3 în 1 cu mâner parental Nichiduta Horse este o jucărie imediat îndrăgită de copilași, care îndeplinește trei funcții diferite în același timp: poate fi „acționată” prin împingere de către copil, este dotată cu mâner parental și cuprinde mânere care contribuie semnificativ la menținerea echilibrului. Cu un design vesel și colorat, balansoarul excelează și la capitolul stabilitate prin intermediul tălpii late, care contribuie la o legănare ușoară, relaxantă.

Balansoare pentru copii în funcție de material

Căluți balansoar din lemn

Cea mai ieftină soluție

balansoar căluț

Balansoarul pentru copii din lemn cu model de unicorn este o variantă către care îți poți îndrepta atenția cu încredere, datorită durabilității de care dă dovadă. Având capacitatea de a stimula echilibrul și abilitățile motorii, jucăria este potrivită pentru copiii de peste 1 an, care încep să descopere încetul cu încetul mediul înconjurător. Datorită faptului că este dotat cu un scaun de dimensiuni mari, balansoarul se dovedește a fi confortabil și sigur, în același timp.

Cea mai avantajoasă ofertă:

caluti balansoar

Balansoarul din lemn tip căluț, Play Horse este capabil să susțină greutatea maximă de 25 de kilograme, fiind o variantă distractivă și captivantă pentru copiii între 1 și 5 ani. Datorită faptului ca jucăria este dotată cu un spătar și cu mânere laterale, are capacitatea de a-i asigura copilului o postură corectă și stabilitatea de care are nevoie. Este adecvată atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Balansoare copii din pluș

Cea mai ieftină soluție

căluț balansoar

Căluțul balansoar de pluș maro cu sunete și lumini JHT2020 este o variantă distractivă pentru copii, fiind realizat dintr-un amestec de lemn și pluș. Sunetele pot fi activate prin intermediul urechii balansoarului în formă de căluț, funcționând cu ajutorul a trei baterii AA, care nu sunt incluse în produs. Jucăria are capacitatea de a susține o greutate maximă de 50 kg și poate să fie folosită de copiii de peste 1 an.

Cel mai bun raport calitate/preț:

căluț balansoar

Căluțul balansoar Homcom are capacitatea de a susține o greutate maximă de 60 kg și este durabil, datorită materialelor utilizate de înaltă calitate. Jucăria este căptușită în mod corespunzător, oferind un nivel ridicat de confort pentru copilașul tău.

Cea mai avantajoasă ofertă:

calut copii

Căluțul balansoar cu spătar, roți și sunete RCO este recomandat pentru copiii între  1 și 3, având capacitatea de a-i stimula să facă mai multă mișcare printr-o metodă mult mai distractivă. Balansoarul poate susține până la 50 de kilograme și trebuie să fie folosit în spații amenajate în mod corespunzător.

Balansoare copii din plastic

Cea mai ieftină soluție

balansoare copii

Balansoarul pentru copii, Melc Galben este conceput ca o variantă care asigură un nivel ridicat de stabilitate, datorită spătarului, existând posibilitatea de a fi folosit atât în interior, cât și afară. Modul de curățare a acestuia este simplu: trebuie să folosești doar apă și săpun.

Cel mai bun raport calitate/preț:

balansoar copii

Balansoarul Nichiduță cu spătar Rocking Horse este îndrăgit de către copii, datorită faptului că este o jucărie confortabilă, distractivă și amuzantă. Poate să fie folosită atât în interior, cât și în exterior, fără ca materialul să fie afectat. Datorită faptului că este dotat cu mânere, balansoarul se dovedește a fi o variantă stabilă și sigură.

Cea mai avantajoasă ofertă:

caluti balansoar

Balansoarul cu roți și sunete, Rocking Horse, Pilsan poate susține o greutate maximă de 25 de kilograme, fiind o variantă potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior. De asemenea, se poate folosi și ca tricicletă fără pedale, fiind acționat cu picioarele. Materialul folosit pentru confecționarea jucăriei este un plastic moale, care nu lasă urme sau zgârieturi.

Balansoare copii în funcție de brand

Balansoare copii Nichiduță

Cea mai ieftină soluție

balansoar bebeluși

Scăunelul balansoar Chipolino Enjoy poate fi folosit și pentru somn și pentru joacă, datorită faptului că este dotat cu vibrații calme, ideale pentru un somn liniștit. Poate fi folosit și ca balansoar (susținând o greutate maximă de 9 kg) și ca scăunel (susținând o greutate  de 18 kg).

Cea mai avantajoasă ofertă:

balansoar electric bebelusi

Balansoarul pentru copii cu vibrații Evolution are structura de aluminiu, fiind o variantă rezistentă. Până la vârsta de 6 luni, poate fi folosit ca balansoar  sau până când copilul ajunge la 9 kg, iar, ulterior, poate fi folosit drept scăunel, în momentul în care copilul ajunge la 18 kg. De asemenea, este dotat și cu o curea care se poate prinde în trei puncte și care sporește nivelul de siguranță.

Balansoare copii Jumbo

balansoare copii jumbo

Jucăria balansoar, Nobsi, Jumbo  este proiectată și produsă în Estonia, având o estetică reprezentativă stilului nordic. Este realizată din materiale calitative și ecologice, având o suprafață netedă, fără unghiuri ascuțite care pot accidenta copilul. De asemenea, este ușor de întreținut, dar și de curățat, venind la pachet cu un kit explicativ de montare a balansoarului.

Balansoare în funcție de numărul de copii

Balansoare pentru 2 copii

Cea mai ieftină soluție 

balansoar copii

Balansoarul pentru copii, hipopotam, Eventeam este realizat dintr-un plastic calitativ, rezistent la apă și se recomandă să fie utilizat de copiii cu vârsta între 1 și 3 ani. De asemenea, jucăria poate să fie utilizată atât în interior, cât și în exterior și susține cu succes doi copii care se joacă simultan.

Balansoare pentru 3 copii

balansoar copiii

Balansoarul Little Tikes balenă poate susține până la trei copii și este dotat cu mânere de susținere, astfel încât să atingă un nivel ridicat de stabilitate pentru cei mici.

În concluzie, balansoarele au un rol uriaș pentru copiii care se află în plină perioadă de dezvoltare și care de abia încep să descopere lumea înconjurătoare. Ajută și tu alți părinți care se află în situația ta, lăsând un comentariu și spunând ce produs ai ales, cât de mulțumit ești și care este nivelul său de eficiență.

 

Sursa foto:
https://stock.adobe.com

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.