Primele lucruri necesare unui bebe. Soluția cu cel mai mic preț

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 14 minute Vizualizari: 34

Primele lucruri necesare unui bebe. Soluția cu cel mai mic preț

Acest articol este îmbunătățit permanent pe baza sugestiilor voastre! Ajută și tu alți părinti și lasă un comentariu acestui articol cu sugestia ta de îmbunătățire a articolului! Îți mulțumim!

Orice familie a donat cel puțin un obiect costisitor, cumpărat înainte de naștere sau imediat după momentul venirii pe lume a bebelușului, obiect total nefolosit sau utilizat atât de puțin, că arată ca nou. Pentru a evita risipa și a face achiziții inteligente, la prețuri avantajoase, informează-te corespunzător înainte de a comanda un produs sau de a te lăsa convins de promisiunile reclamelor. Citește rândurile de mai jos și vei afla soluții ieftine cu ajutorul cărora vei reuși să fii un bun părinte și să îți ajustezi cheltuielile într-un mod rațional. De asemenea, pentru mai multe idei, accesează și Idei pentru camera bebelușului, soluții practice.

Produse necesare îngrijirii nou-născutului

Cea mai ieftină soluție îi va costa pe părinți în jur de 3000 de lei, sumă în care intră achiziții inteligente de produse absolut necesare creșterii și îngrijirii nou-născutului, la prețuri avantajoase. Selecția este realizată pe criteriul funcționalității, al eficienței și al prețului prietenos cu buzunarul consumatorului, având în vedere perioada scurtă în care produsele vor fi folosite. Poți consulta și articolul Ce ai nevoie pentru un nou născut, lista avantajoasă.

Am făcut o selecție pentru tine, în valoare de 1847 lei (la data actualizării acestui articol), după cum urmează:

Vei avea nevoie de un Termometru digital

Produsul recomandat de noi este termometrul digital cu vârf flexibi, Mebby Flexo, 24.99 lei (la data actualizării acestui articol). Este rezistent la apă, are mai multe metode pentru măsurarea temperaturii și memorează ultima înregistrare. Se curăță ușor.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Comprese sterile

Recomandăm compresele sterile Narcis, 1.99 lei (la data actualizării acestui articol). Au o mărime de 10 x 10 cm și pachetul conține 20 de bucăți.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

comprese sterile

Îți vor fi de mare ajutor în primele săptămâni pentru diversele probleme ale pielii nou-născutului, curățarea zonei ombilicale, a feței, a diferitelor iritații cutanate. Sunt ușor de folosit și proiectate pentru depozitare ușoară.

Ser fiziologic, fiole

Recomandăm serul fiziologic Hyllan, 12.49 lei (la data actualizării acestui articol). Cutia conține 20 monodoze de 5 ml. Produsele sunt sterile.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Ser fiziologic

Se folosește în prealabil desfundării nasului cu pompița sau aspiratorul nazal. De asemenea, se poate utiliza împreună cu compresele la curățarea pielii și ochilor bebelușului. Dozarea în fiole face produsul ușor de manevrat și împiedică risipa.

După naștere, medicul îți va recomanda să îi faci masaj bebelușului. Pentru asta, vei avea nevoie de o loțiune cremă pentru bebeluși.

Recomandăm crema protectoare și calmantă ABCDerm Cold Cream, Bioderma, 33.49 lei (la data actualizării acestui articol). Sănătatea bebelușului este mai importantă decât cel mai mic preț pentru o cremă. Crema Bioderma nu are cel mai mic preț, dar ingredientele sale de calitate previn apariția iritațiilor sau predispoziția pentru alergii.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

lotiune bebe

Este adaptată nevoilor pielii celor mici începând cu primele zile și până la vârsta de 5-6 ani, consolidând bariera protectoare a pielii. Ingredientele naturale precum uleiul de jojoba, uleiul din sâmburi de struguri, extractele de gălbenele, aloe vera și mușețel, absorția rapidă în piele și mirosul plăcut sunt caracteristici importante de luat în considerare când se alege un astfel de produs de îngrijire.

Aspirator nazal Batista sugarului

Recomandăm batista bebelușului Arianna, 25.99 lei (la data actualizării acestui articol). Aspiră cu succes mucișorii bebelușului și capul de aspirare se curăță prin fierbere.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

batista bebelusuluiPoate fi folosit pentru igiena zilnică a bebelușului de la 0 la 6 luni, ajutând la desfundarea nasului și la eliminarea secrețiilor care pot provoca unele complicații precum otite, sinuzite și afecțiuni ale căilor respiratorii inferioare. Am scris pentru tine un articol dedicat pentru acest tip de produs: Aspirator nazal pentru bebelușul tău: manual sau electric, ce alegi?

Set biberoane

Recomandăm setul de biberoane Advanced anti-colici Tommee Tippee, 51.99 lei (la data actualizării acestui articol). Setul conține două biberoane anti-colici cu tetine Closer to Nature. Nu conține BPA.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

set biberoareSetul poate conține mai multe biberoane, tetine moi, care imită forma sânului mamei. Ideal ar fi să includă și perie pentru curățare, o suzetă din silicon, etc. Este recomandat ca biberoanele să fie confecționate din materiale fără PBA (polipropilena), cu supapă anti-colici, pentru a împiedica pătrunderea aerului în stomacul bebelușului, și să aibă formă ergonomică.

Șervetele umede

Recomandăm servețelele umede Huggies Baby Natural Care, 4.49 lei (la data actualizării acestui articol). Nu conțin parabeni, parfum sau alcool, sunt concepute din materiale biodegradabile naturale.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

servetele umede bebelusi

Ideale sunt cele fabricate din bumbac organic, fără apă sau parfum, recomandate de Societatea Europeană pentru Dermatologie Pediatrică.

Gel de duș

Recomandăm gelul de duș pentru copii Bambo Nature, 22.49 lei (la data actualizării acestui articol). Conține ingrediente derivate din plante, ideal pentru pielea sensibilă.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

gel dus bebelusi

Gelurile de duș pentru bebeluși sunt create special pentru pielea lor sensibilă. Au o formulă delicată, cu rol în prevenirea deshidratării pielii și a refacerii barierei naturale de protecție a acesteia.

Scutece

Recomandăm scutecele ecologice Bambo Nature, 24.99 lei (la data actualizării acestui articol). Sunt super absorbante, confortabile, nu conțin parfum sau ingrediente chimice, reducând astfel riscul de predispoziție la eritem fesier sau alergii.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

scutece

Cele mai bune sunt fabricate din material moale, permisiv pentru aer, confortabile în toate elementele, inclusiv cu burtica și zona ombilicală sensibilă, rezistente la scurgeri și umezeală.

Cădiță bebeluși

Recomandăm cădița Folk, 74 lei (la data actualizării acestui articol). Are suport pentru săpun și termometru încorporat, pentru a putea monitoriza cât de caldă este apa.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

cadita bebelusi

Potrivită de la naștere până la vârsta de 3 ani, fabricată din materiale non-toxice de calitate, o cădiță ideală este dotată cu termometru digital pentru măsurarea temperaturii apei de baie, compartiment accesoriu și cană, suport pentru baie antiderapant.

Prosop de baie cu glugă 

Recomandăm prosopul Qmini, 36 lei (la data actualizării acestui articol). Are glugă pentru capul bebelușului, este confecționat din bumbac 100% și oferă o senzație plăcută de culdură după băiță.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

prosop cu gluga bebelusi

Cele mai bune sunt fabricate din bumbac 100%, capacitate mare de absobțiepotr, ivite încă de la 0 luni. Gluga protejează capul umed al copilului imediat după baie.

Aleze

Recomandăm alezele igienice absorbante Happy, Bella Baby, 18.49 lei (la data actualizării acestui articol). Acest pachet conține 10 bucăți de mărimea 90 x 60 cm.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

aleze bebelusi

Sunt de unică folosință, foarte utile la schimbarea scutecului copilului și deosebit de absorbante. De asemenea, pot fi folosite de mame în perioada postpartum.

Pielea bebelușului este foarte sensibila și se poate irita foarte ușor. De aceea, în primele luni de viata este recomandat sa folosești un detergent de rufe special pentru hainele bebelușului:

Recomandăm detergentul de rufe pentru bebeluși Hygienium, 1L, 15.49 lei (la data actualizării acestui articol). Produsul curăță bine hăinuțele bebelușilor, fără să conțină SLES, SLS, EDTA, clor, parabeni, parfum sau alte substanțe care i-ar afecta pe micuți.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

detergent rufe bebe

Este conceput pentru pielea sensibilă a bebelușilor, este testat dermatologic și lasă rufele moi, catifelate. Detergentul ideal nu conține parfum.

Pompă de sân electrică

Recomandăm pompa de sân electrică KidsCare, 200.39 lei (la data actualizării acestui articol). Are putere de aspirație care se reglează pe 15 nivele, puterea de stimulare se reglează pe 10 nivele, motorul este silențios. Pachetul conține pompa de sân, un recipient pentru păstrarea laptelui, o tetină din silicon, o rezervă pentru diafragmă, un adaptor și cablu USB, un suport pentru capacul pompei/sticlă.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

pompa de san electrica

Aparatul stimulează producerea laptelui în perioada imediat următoare nașterii și este folositor atunci când mama nu este acasă cu bebelușul, asigurând copilului un stoc de lapte până la întoarcerea acesteia. Este ușor de folosit, în funcție de scopul extracției laptelui. Pompa ideală este silențioasă.

Pungi stocare lapte matern

Recomandăm pachetul cu 25 de pungi pentru stocarea laptelui matern, LOVI, 27.91 lei (la data actualizării acestui articol). Asigură o protecție laptelui matern într-un mod igienic, pentru mai mult timp. Au o închidere dublă, strânsă.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

pungi stocare lapte

Cele mai bune pungi de stocare lapte sunt fabricate din materiale fără PBA, se închid etanș, au gradații pentru măsurarea cantității, poate chiar senzor de temperatură. Trebuie să fie presterilizate.

Sterilizator pentru biberoane

Produsul recomandat de noi este sterilizatorul electric pentru 6 biberoane, Mamimo, 142.79 lei (la data actualizării acestui articol). Este fabricat fără BPA și are un spațiu generos pentru sterilizare. Distruge 99.99% dintre germenii dăunători și bacterii.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

sterilizator

Sterilizatorul ideal are o capacitate mare, pentru șase dimensiuni de biberoane și alte accesorii, este fabricat din materiale de calitate și are mai multe moduri de funcționare.

Optional: Pătuț pliant 2 niveluri 

Produsul recomandat de noi este pătuțul pliant cu 2 niveluri Juju Sweet Naps, 265 lei (la data actualizării acestui articol). Pachetul conține putuțul, o arcadă cu jucării și o măsuță de înfășat cu buzunar de depozitare. Două dintre picioare au roți cu frână.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

patut pliabil bebelusi

Este din material textil de calitate, potrivit atât pentru călătorii, cât și ca pat permament al bebelușului. Are posibilitatea ajustării pe două niveluri. Astfel, nou-născutul va fi așezat pe nivelul de sus, iar după o perioadă, nivelul trebuie schimbat astfel încât să nu existe posibilitatea ca cel mic să cadă din pat. Produsul ideal are și o măsuță pentru schimbatul scutecelor, detașabilă.

Optional: In pătuțul de mai sus, va trebui sa potrivești o Saltea Fibra Cocos

Produsul recomandat de noi este salteaua Cocos Confort I MYKIDS 120x60x8 cm, 125 lei (la data actualizării acestui articol). Este un produs de calitate, fabricat în România.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Confecționată din materiale de calitate, cu mai multe straturi, din fibră de cocos combinată cu un amestec de latex, salteaua este fermă și asigură confortul copilului. Materialele permit aerarea și uscarea rapidă. Salteaua ideală este prevăzută cu o husă din bumbac 100%. Dimensiunea saltelei trebuie aleasa în funcție de dimensiunea interioara a pătuțului.

Optional: Lenjerie de pat cu 4 piese 

Produsul recomandat de noi este setul de lenjerie cu 4 piese Mini Cot Blue and Grey Stars white, 67 lei (la data actualizării acestui articol). Confecționate din bumbac, vor da un aspect de basm camerei bebelușului. Setul conține o pilotă, un cearșaf, o față de pernă și o pernă creată cu spumă de memorie.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

Set lenjerie 4 piese

Lenjeria de pat ideală este confecționată din bumbac 100%. În general, setul de 4 piese conține un cearșaf, o husă pilotă, o pernă și o față de pernă. Aleasă cu atenție, poate fi potrivită până la 3 ani.

Optional: Balansoar bebe

Produsul recomandat de noi este balansoarul electric Liss Momi Dodo, 329 lei (la data actualizării acestui articol). Susține bebelușii până la 9 kg, are o centură cu prindere în 5 puncte pentru mai multă siguranță și are 5 viteze de balansare. Datorită temporizatorului se poate seta timpul de oprire al legănatului. În plus, poate reda melodii și vine la pachet cu două jucării.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

balansoare bebe

Este un leagăn și ușor de folosit, ideal cu minim două viteze de balansare și mai multe poziții ale scaunului, centuri de siguranță. Trebuie să acorzi atenție la limitele maxime în ceea ce privește vârsta și greutatea bebelușului. Unele balansoare sunt dotate cu arcadă și jucării moi, detașabile.

Optional: Supraveghere Video

Produsul recomandat de noi este video monitorul Chipolino Vector, 343 lei (la data actualizării acestui articol). Pachetul conține 1 unitate pentru monitorizare bebe, 1 unitate pentru părinții care supraveghează bebeșulul plus bateria aferentă, două adaptoare DC. Permite comunicarea prin două căi, poate reda melodii, are vedere nocturnă, senzor de temperatură, alarmă, etc.

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

video bebe

Poți opta pentru o cameră video sau un monitor video de nouă generație, care transmite sunetul și imaginea din camera bebelușului cu mare fidelitate. Te ajută să monitorizezi bebelușul atunci când tu ești în altă locație.

Decizii înțelepte și soluții ieftine pentru camera copilului

Informarea prealabilă adecvată, consultarea atât a cunoștințelor și prietenilor cu experiențe recente în îngrijirea copilului mic, a unui pediatru, cât și a articolelor de specialitate asigură o decizie de cumpărare înțeleaptă și alegerea celor mai bune soluții în ceea ce privește produsele destinate camerei bebelușului. Selecția de mai sus a avut în vedere atât fiabilitatea produselor, cât și prețul accesibil al acestora.

Vei fi părinte în curând sau te bucuri zilele acestea de venirea pe lume a unui bebeluș? Pregătește-te pentru achiziții în valoare minimă de aproximativ 3000 lei în dotarea camerei copilului.

Dacă ți-au fost de folos sfaturile și recomandările de mai sus, lasă un comentariu și spune ce decizii ai luat, dacă folosești produsele și cum te-au ajutat ele să treci peste perioada delicată a primelor luni din viața copilului tău.

 

 

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.