ATV-uri și motociclete pentru copii

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 9 minute Vizualizari: 232

ATV-uri și motociclete pentru copii

Există o mulțime de activități captivante pentru copii, care le stârnește spiritul de aventură și care le alimentează setea de cunoaștere a necunoscutului. Astfel, îți poți îndrepta atenția cu încredere către ATV-urile și motocicletele electrice pentru copii, care au căpătat un nivel înalt de popularitate în ultima vreme. Fiind printre cele mai râvnite jucării de către micuți, asigură-te că la una dintre zilele lor de naștere le oferi drept cadou un ATV sau o motocicletă electrică, care să le aducă un zâmbet sincer și larg pe față.

Utilizarea unor mașinuțe sau motociclete electrice pentru copii s-a dovedit a fi de-a dreptul benefică în ceea ce privește îmbunătățirea sentimentului de independență, antrenând în mod activ motricitatea, puterea de concentrare și abilitățile de coordonare. Citește în continuare articolul pentru a vedea ce ATV-uri și motociclete electrice sunt adecvate în funcție de vârsta copilului tău.

Tipuri de ATV-uri și motociclete în funcție de vârsta copilului

Jucăriile capătă un rol esențial în procesul de dezvoltare fizică și cognitivă a copiilor, care au nevoie în permanență ca cineva sau ceva să le stimuleze creativitatea. Fiind la o vârstă fragedă, în care învață totul pas cu pas și în care asimilează informațiile imediat, nu ar strica să îi cumperi un ATV sau o motocicletă electrică adecvată vârstei lui, care să îi stimulezi capacitatea de concentrare. Iată către care variante te poți orienta pentru micuțul tău, astfel încât să te asiguri că faci o alegere potrivită!

Mașinute, ATV-uri și motociclete pentru copii cu vârsta +1 an

Masinuţa Chipolino fara Pedale ATV

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

masinuta atv copii

Masinuţa Chipolino fara Pedale ATV este o jucărie adecvată pentru copiii de peste un an, deplasându-se prin împingere și având capacitatea de a susține maximum 25 de kilograme. Datorită faptului că deține un spațiu de depozitare sub șezut, ATV-ul sporește gradul de confort atât pentru copil, cât și pentru părinte, care poate scăpa eficient de grija obiectelor și își poate concentra toată atenția asupra micuțului. De asemenea, cuprinde și un panou muzical, în componența căruia se află o mulțime de melodii distractive.

Mini Motocicleta electrica BMW

Am găsit pentru tine mini Motocicleta electrică BMW în magazinul online eMAG.ro. Vezi aici oferta!

motocicleta copiiMini Motocicleta electrică BMW este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani. Datorită faptului că este dotată cu trei roți, jucăria oferă un nivel ridicat de stabilitate și un plus de confort pentru cel mic. Este realizată din materiale de calitate înaltă, fiind capabilă să reziste în fața șocurilor și loviturilor. De asemenea, pentru o experiență îmbunătățită, motocicleta cuprinde și efecte sonore.

Mașinute, ATV-uri și motociclete electrice pentru copii cu vârsta 2-6 ani

ATV Electric Injusa

Am găsit pentru tine ATV Electric Injusa în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

ATV electric copiiATV Electric Injusa intră în categoria jucăriilor care stârnesc un grad uriaș de interes pentru micuții care abia sunt în etapa de descoperire a lumii înconjurătoare. Fabricat în Spania, este un produs de înaltă calitate. Cu un nivel ridicat de confort și stabilitate, este exact ce micuțul tău are nevoie pentru a explora locurile din jurul său și pentru a se bucura de o experiență amuzantă.

ATV electric pentru copii 2-6 ani 12V

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

atv electric copiiATV electric pentru copii 2-6 ani 12V cuprinde între unul și două motoare, funcții interactive (lumini, sunete), roți confortabile și una sau două baterii. Toate acestea au capacitatea de a-i oferi copilului șansa de a se bucura de o experiență plăcută și distractivă. Modelele și caracteristicile variază în funcție de vârsta copilului.

Motocicleta Electrică Injusa Disney, 6V – Samurai

Am găsit pentru tine motocicletă electrică Disney în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

ATV electric copii

Motocicleta Electrică Injusa Disney, 6V – Samurai este recomandată pentru fetițele care au peste doi ani. Având un acumulator de 6V, oferă opțiunea de accelerare și de frânare prin folosirea aceleiași pedale. Poate să atingă o viteză de 2-3 km/h și suportă o greutate maximă de 25 kg.

Motocicleta Electrică Chipolino

Am găsit pentru tine motocicleta electrică Chipolino în magazinul online Nichiduta. Vezi aici oferta!

motocicleta electrica copiiMotocicleta Electrică Chipolino poate să fie folosită de copiii care au vârsta de peste doi ani. Motocicleta este dotată cu claxon și sunete distractive. Fabricată în conformitate cu standardele Uniunii Europene, se dovedește a fi o jucărie sigură, care poate să fie luată în considerare cu încredere de către părinți.

Mașinute, ATV-uri și motociclete electrice pentru copii cu vârsta 3-9 ani

ATV electric pentru copii 24V

Am găsit pentru tine ATV electric 24V în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

ATV electric copiiATV electric pentru copii 24V îi oferă copilul tău o experiență plină de adrenalină și palpitantă, de care își va aminti cu drag. Copilul se va bucura și de un nivel înalt de confort.

Motocicletă electrică Kinderauto

Am găsit pentru tine motocicletă electrică în magazinul online Kinderauto. Vezi aici oferta!

Motocicleta electrică pentru copii Kinderauto este recomandată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 9 ani. Datorită faptului că este dotată cu roți din cauciuc, motocicleta se dovedește a fi silențioasă și ușor de manevrat. Sistemul de frânare este accesat prin operare manuală, ceea ce solicită atenția copilului. Este dotată și cu un music player, la care poți conecta cablul USB și prin care poți da play cântecelor favorite ale copilului tău.

Scuterul Electric Vespa

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

scuter vespa copiiScuterul Electric Vespa deține și roți ajutătoare detașabile, pentru a spori gradul de siguranță. Datorită faptului că este realizat din materiale de înaltă calitate, are capacitatea de a face față terenurilor denivelate.

Motocicleta electrică pentru copii HOMCOM

Am găsit pentru tine motocicleta electrică HOMCOM în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

motocicleta copii homcomMotocicleta electrică pentru copii HOMCOM este o jucărie destinată atât fetițelor, cât și băiețeilor, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. Pentru o experiență distractivă, motocicleta este dotată cu lumini și sunete, iar roțile ajutătoare se dovedesc a fi necesare pentru sporirea gradului de stabilitate și siguranță.

Mașinute, ATV-uri și motociclete electrice pentru copii cu vârsta 5-9 ani

Motocicleta electrică NITRO Eco

Am căutat pentru tine ofertele cele mai bune din magazinele online:

motocicleta electrica copii nitroMotocicleta electrică NITRO Eco este recomandată pentru copiii cu vârsta cuprinsă 5 și 9 ani. Aceasta este dotată cu mai multe viteze și cu frâne care pot fi accesate atât în față, cât și în spate. Este un produs german, de calitate.

Mașinute, ATV-uri și motociclete electrice pentru copii cu vârsta 7-9 ani 

Minicross pe acumulatori Breckner

Am găsit pentru tine minicross Breckner în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

motocicleta copii Minicross BrecknerMinicross pe acumulatori Breckner este o jucărie realizată din materiale la standarde înalte de calitate și care poate să susțină o greutate de 65 kg. Cu o putere de 500W, viteza maximă care poate fi atinsă este de 30 km/h, oferindu-i copilului tău o experiență de neegalat. Durata de încărcare a bateriei este de 6 și 8 ore.

Mașinute, ATV-uri și motociclete electrice pentru copii cu vârsta 6-14 ani

ATV electric MANINI, baterie 24V, scaun de piele, roti EVA

Am găsit pentru tine ATV electric MANINI, baterie 24V în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

atv copii maniniATV electric MANINI, baterie 24V, scaun de piele, roti EVA este dotat cu 4 motoare, cu ajutorul cărora se obține o viteză maximă de 10 km/h, fiind echipat cu baterii. Are trei trepte de viteză.

Motocicleta electrică Eco Tiger

Am găsit pentru tine motocicleta electrică Eco Tiger în magazinul online Kinderauto. Vezi aici oferta!

motocicleta electrica copii nitroMotocicleta electrică Eco Tiger este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, având un motor puternic, de minim 1000W. Fiind realizată din materiale de calitate, motocicleta poate să fie folosită cu încredere și pe drumuri abrupte. De asemenea, este silențioasă și dotată cu amortizoare hidraulice din aluminiu, pentru un nivel crescut de siguranță.

Mașinute, ATV-uri și motociclete electrice pentru copii cu vârsta 12-14 ani

ATV electric HECHT

Am găsit pentru tine ATV electric HECHT în magazinul online eMAG. Vezi aici oferta!

atc electric copii hechtATV electric HECHT este potrivit pentru copiii de 12-14 ani, fiind dotat cu o carcasă rezistentă, realizată din metal și având motor termic, care se dovedește a fi silențios. Astfel, nu deranjează persoanele din jur atunci când o folosești în spații publice și poate atinge o viteză de 25 km/h.

Criterii pe care să le iei în considerare când îi cumperi copilului tău un ATV sau o motocicletă electrică 

  1. Vârsta

Pentru a te asigura că nu există riscul ca cel mic să se accidenteze în timp ce utilizează un ATV sau o motocicletă electrică, este necesar să îi cumperi o jucărie care să fie adecvată pentru vârsta sa. Din acest motiv, te poți inspira din produsele menționate anterior, care sunt atribuite vârstei potrivite.

  1. Permanenta supraveghere a adultului

În momentul în care ieși pe afară alături de copilul său și cu noua sa jucărie, este esențial să-i acorzi atenţie în permanență, chiar dacă viteza maşinuţei sau motocicletei electrice nu este mare.

  1. Menținerea unei poziții corecte

Când sunt mici, copiii nu acordă importanță posturii lor, neglijând cu desăvârșire acest aspect. Astfel, asigură-te că este de fiecare dată corect așezat în cadrul mașinuței de jucărie, pentru a nu se accidenta. De asemenea, o postură corectă îl ajută și să fie atent la drum, având privirea îndreptată către înainte.

Prin urmare, dacă și tu îți dorești să îi cumperi micuțului tău o jucărie care să îi capteze atenția în întregime, poți lua oricând în considerare ATV-ul sau motocicleta electrică pentru copii. De asemenea, te poți consulta cu jucăriile menționate anterior în articol, pentru a avea certitudinea că îi cumperi un produs adecvat pentru categoria de vârstă în care se află.

 

Sursa foto:
https://stock.adobe.com

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.