Aspirator nazal pentru bebelușul tău: manual sau electric, ce alegi?

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 6 minute Vizualizari: 296

Aspirator nazal pentru bebelușul tău: manual sau electric, ce alegi?

În interiorul nasului se află o membrană mucoasă, în componența căreia există glande care produc mult cunoscutul mucus, cu un rol esențial în protejarea plămânilor de agenții patogeni sau de bacterii. În unele situații, când copilul este răcit, de exemplu, nivelul secretat de mucus crește semnificativ pentru a crea o barieră împotriva bacteriilor. Dacă nu este corect îndepărtat, tinde să se scurgă de-a lungul faringelui, existând riscul formării unor iritații.

Din păcate, acestea pot genera micuțului tău dureri de gât, tuse persistentă, respirație șuierătoare, răgușeală. De asemenea, există o mulțime de complicații severe cu care bebelușul se poate confrunta, cum ar fi infecția urechii medii (otită medie), manifestată prin febră, lipsa apetitului de mâncare, greață însoțită în unele cazuri și de vărsături sau tulburări respiratorii cu risc ridicat de asfixiere. Nicio astfel de situație nu trebuie să fie ignorată. Citește în continuare și află care aspirator nazal pentru bebeluși se potrivește pentru nevoile voastre, astfel încât să aibă un nas bine curățat, fără efort și fără plânset!

Către ce aspiratoare nazale să îți îndrepți atenția pentru bebelușul tău? Manuale sau electrice?

Aspiratoarele nazale sunt folosite pentru menținerea unei igiene adecvate a nasului copilului tău, astfel încât să nu riște dezvoltarea unor afecțiuni periculoase, care îi pot pune viața în pericol. Este adevărat că nou-născuții și bebelușii nu știu ce trebuie să facă pentru a-și sufla nasul. Tocmai din acest motiv, părinții au nevoie să folosească un dispozitiv, așa cum este aspiratorul nazal, pentru a îndepărta cu succes excesul de mucus.

Dacă te afli și tu într-o astfel de situație, cel mai probabil te interesează care tip de aspirator nazal se potrivește cel mai bine pentru bebelușul tău. Din fericire, există o mulțime de astfel de produse pe piață care îți pot fi de un real folos și care cuprind diverse dotări.

Aspirator nazal manual pentru bebeluși

Aspiratoarele nazale manuale cu vârf de silicon se dovedesc a fi de un real folos și pentru călătorii.

Aspiratorul nazal Arianna Batista bebelusului este cea mai comuna variantă la care poți apela pentru a-i curăța căile nazale bebelușului tău și pentru a-i reda confortul. Poate fi conectat si la aspiratorul casnic. Aspirarea mucilor la bebeluşi are loc rapid, iar năsucul îi este curățat în mod corespunzător. După utilizare, este recomandat să sterilizezi capetele folosite prin fierbere. Poate să fie utilizat de bebelușii cu vârsta de 0-6 luni, fiind un produs cu un raport calitate – preț excelent.

O alta variantă de produs pe care o poți lua în considerare este Jane, aspiratorul nazal 2, eficient în curățarea și eliberarea căilor nazale ale bebelușului. Este indicat pentru copiii de peste trei luni, fiind un dispozitiv sigur. Datorită faptului că are o deschidere mare, aspiratorul nazal este ușor de curățat și gata, din nou, pentru utilizare.

Kitul de aspirator nazal Chicco Physio Clean este un alt produs pe care îl poți lua în considerare, în ceea ce privește procesul de curățare adecvată a căilor nazale. Are un nivel crescut de durabilitate, fiind simplu de utilizat. Este potrivit pentru nou-născuți, bebeluși și are un grad ridicat de eficiență. Datorită faptului că este un aspirator nazal manual, poate fi folosit oricând fără nicio problemă, fără să fie nevoie de o conectare la o sursă de curent pentru a funcționa.

Aspirator nazal electric pentru bebeluși

Aspiratorul nazal Dual HUBDIC este un aspirator nazal electric, silențios, pe care îl poți utiliza cu încredere atunci când bebelușul tău este răcit. Deși este electric, poate fi folosit și în modul manual, în momentul în care nu ai posibilitatea să îl conectezi la o sursă de curent. Gradul de putere a motorului este ridicat, având două viteze de funcționare, astfel încât să fie eficient pentru năsucul micuțului tău.

Simplu de manevrat, rezistent la apă și extrem de silențios, dispozitivul poate să fie folosit și în momentul în care bebelușul doarme, oferind posibilitatea încărcării sale prin cablu USB.

Aspirator nazal electric VITAMMY Colibri are o putere ridicată de aspirare, fiind ușor de utilizat. Poate fi folosit chiar și în timp ce bebelușul doarme. Este indicat copiilor de 0-12 ani și este dotat cu două vârfuri de silicon de mărimi diferite, astfel încât să se potrivească pentru năsucul fiecărui bebeluș.

Pentru că până la vârsta de trei anișori copiii nu își pot sufla singuri nasul, este necesar să achiziționezi un aspirator nazal pentru momentele în care au exces de mucus. Prețul la care poți achiziționa produsul Vitammy Colibri este avantajos, având o durată mare de viață. Confortabil, simplu de utilizat și de curățat, sunt doar câteva beneficii ale aspiratorului nazal Vitammy Colibri.

3 criterii în funcție de care să alegi aspiratorul nazal pentru bebelușul tău 

  1. Modul de curățare

În cazul în care îți dorești să achiziționezi un aspirator nazal eficient pentru bebelușul tău, trebuie să te asiguri că acorzi un nivel ridicat de atenție și modului de curățare a produsului. Astfel, dispozitivul trebuie să poată fi dezasamblat adecvat pentru că accesoriile trebuie să fie bine curățate.

  1. Puterea de aspirare

Indiferent că este vorba de un aspirator manual sau electric, este importantă puterea sa de aspirare, astfel încât tot excesul de mucus să fie îndepărtat. Din acest motiv, există multe dispozitive electrice, care au disponibile două viteze de aspirare a mucusului.

  1. Materialul

Materialul din care aspiratorul nazal este confecționat trebuie să fie la standarde înalte de calitate, astfel încât să aibă o durată lungă de viață. De asemenea, nu trebuie să se folosească un material care să favorizeze apariția bacteriilor. Un exemplu pe care îl poți lua în considerare este siliconul, care se dovedește a fi ușor de curățat și care nu permite dezvoltarea bacteriilor periculoase.

  1. Nivelul de zgomot

În cazul în care cumperi un aspirator nazal electric, trebuie să iei în considerare și nivelul de zgomot. Un nivel de zgomot ridicat crește gradul de disconfort și poate agita bebelușul tău.

Indiferent ce aspirator nazal alegi, pune în năsucul bebelușului puțin ser fiziologic și așteaptă aproximativ un minut înainte de a extrage secrețiile nazale.

În concluzie, dacă și tu ești în căutarea unui aspirator nazal pentru micuțul tău, dar nu știi pe care să îl alegi, poți lua în considerare produsele menționate anterior în articol, care se dovedesc a fi de un real folos în procesul de curățare a căilor nazale. Cumpără acum și profită de avantajele pe care dispozitivele ți le pot oferi!

 

Sursa foto:
https://stock.adobe.com

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.