Unde sa te plimbi cu copiii în Bucuresti?

Autor: Laurian Sandru Publicat: Timp citire: 2 minute Vizualizari: 145

Unde sa te plimbi cu copiii în Bucuresti?

Daca ai copii mici, orice iesire in oras poate sa fie o reala aventura. Cu siguranta, nu poti iesi prin locurile in care obisnuiai sa mergi cand nu aveai prichindeii pe langa tine, cluburile de noapte si barurile fiind total interzise.
Totusi, ai o multime de optiuni care iti permit sa iti petreci timpul alaturi de copii in cel mai frumos mod posibil.

Unde sa mergi cu copiii in Bucuresti?

  1. Mergi la muzee. Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National al Satului sau Muzeul Militar National pot fi atractive pentru cei mici si cat se poate de educative. Antipa, spre exemplu, este unul dintre cele mai impresionante muzee din Romania si este perfect pentru copii, atata vreme cat acestia au peste 5 ani si pot sa retina cateva informatii utile.
  2. Plimba-te prin parcuri. Din fericire, Bucurestiul este un oras in care exista o multime de parcuri si de variante de petrecere a timpului in aer liber. Poti sa mergi cu cei mici la Gradina Botanica sau poti sa te plimbi prin cele cateva zeci de parcuri din oras. Cele mai populare sunt Cismigiu, Herastrau, Drumul Taberei sau IOR, insa nu trebuie sa fie neglijate nici parcuri precum Tineretului sau Izvor.
  3. Gaseste spectacole pentru cei mici. In fiecare saptamana poti vedea un spectacol cu prichindeii din dotare. Exista numeroase teatre care pregatesc spectacole pentru copii, cum ar fi Tandarica, Ion Creanga, TNB sau Odeon, precum si alte institutii, cum ar fi Circul Globus sau Opera Comica pentru Copii. Spectacolele de acest sens pot fi educative si cat se poate de distractive.
  4. Gaseste parcuri de distractie sau de cunoastere. Orice copil are o energie debordanta si o sete de cunoastere greu de multumit. Tocmai de aceea, poti sa iti duci copilul la Oraselul Cunoasterii, acolo unde exista o multime de jocuri care pun la incercare mintea si trupul, sau in Casa Experimentelor, un loc unde pot fi explorate domenii precum optica, acustica sau electricitatea.

In ceea ce priveste distractia, Divertiland este un parc acvatic ideal pentru vara, unde toboganele si piscinele ii vor incanta pe cei mici.

  1. Gaseste locuri atat pentru copii, cat si pentru adulti. Therme Bucuresti, spre exemplu, este un loc ideal pentru familiile cu copii, care au atat variante de distractie cat si solutii prin care parintii se pot relaxa fara a avea grija celor mici.

Daca iesi putin din Bucuresti poti gasi si alte parcuri de aventura, posibilitatea de a inchiria biciclete si de a te plimba prin padure sau tot felul de activitati interesante. Pentru copiii ceva mai mari, jocurile de Paintball sau Lasertag alaturi de parinti pot fi foarte distractive. Tot pentru ei, numeroasele escape-room-uri din oras sunt o adevarata oaza de cunoastere si de distractie.

Oriunde mergi, este important sa iesi din casa, deoarece diversitatea activitatilor ii ajuta pe copii sa se dezvolte armonios.

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.