click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Crese

Filtreaza dupa:

Într-o lume în care timpul pare din ce în ce mai scurt, părinții și copiii sunt cei mai afectați. Chiar dacă dorința de a petrece cât mai mult timp alături de copii este extrem de mare, de multe ori job-ul nu permite un program prea flexibil. Din acest motiv, cei mai mulți părinți aleg pentru copiii lor creșele.

Creșele sunt instituții de învățământ pentru copii cu vârste foarte mici, chiar și pentru sugari. În funcție de programul dumneavoastră, puteți selecta crese cu program scurt sau cu program prelungit. În general, creșele au programe educaționale în funcție de vârsta copilului, aceste programe educaționale incluzând educarea limbarajului, educare comportamentală, practic tot ceea ce înseamnă educație pentru un copil mic.

Evident, toate aceste programe diferă de la creșă la creșă, aici intervenind platforma noastră, www.KID.ro Platforma noastră vă va furniza o listă cu toate creșele disponibile în zona dorită de dumneavoastră. Mai mult decât atât, vom încerca să vă oferim informații cât mai complete despre fiecare creșă în parte, cum ar fi: ce programe educaționale oferă, tarife, dacă oferă acces părinților la sistemul de supraveghere video, ce orar oferă și multe altele.

Și pentru că dorim să devenim o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, așteptăm și review-urile voastre la aceste instituții. În acest fel, alți părinți pot beneficia de experiență voastră și pot lua decizia cea mai bună privind viitorul copiilor lor.

Compara locatiile