click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Nu toți copiii învață dimineața, mulți având program de învățământ după-amiază. Pentru a nu lăsa copiii singuri acasă pentru o perioadă mai lungă de timp, cea mai bună soluție este utilizare programelor de tip before school. Care este avantajul unor astfel de programe? Multe astfel de instituții asigură transportul, astfel încât, părinții pot merge liniștiți la locul de muncă.

Fiind un program de tip before school, în general, aceste instituții educaționale oferă mic dejun și gustări pentru copii. În același timp, copiii vor fi ajutați să-și facă lecțiile, vor beneficia de diverse activități menite să ajute la dezvoltarea lor, nu numai din punct de vedere educațional, dar și social, fizic și cultural.

Știm cât de greu este să găsiți toate informațiile necesare despre o astfel de instituție, așa că lasă totul în grija noastră! Platforma www.KID.ro vă pune la dispoziție o listă cu toate instituțiile ce oferă programe de tip before school, cu descrieri, ce oferă, ce costuri presuspun, toate acestea într-un singur loc, pentru ca tu să iei decizia cea mai bună, decizia cea mai informată, cât mai ușor și într-un timp cât mai scurt.

Și pentru că dorim să devenim o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, așteptăm și review-urile voastre la aceste instituții. În acest fel, alți părinți pot beneficia de experiență voastră și pot lua decizia cea mai bună privind viitorul copiilor lor.

Compara locatiile