click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Gradinite de Stat

Filtreaza dupa:

Dacă copilul dumneavoastră a împlinit trei ani, asta înseamnă că ar trebui să înceapă să meargă la grădiniță. Grădinița este un pas important în viața oricărui copil, aceasta ajutându-l să se dezvolte atât din punct de vedere social, cât și intelectual.

Din puncte de vedere al costurilor, grădinițele de stat sunt fără îndoială cele mai accesibile.În general, ca și cheltuieli, părinții achită taxele pentru masa copiilor, restul cheltuielilor fiind suportate de către statul român. Dar, chiar și așa, nu toate grădinițele sunt “egale”. Poate doriți o grădiniță cu program prelungit sau una cu program scurt. Poate doriți o grădiniță cu o curte interioară, sau o grădiniță ce utilizează un anumit tip de predare. Platforma www.KID.ro vă pune la dispoziție o listă cu toate grădinițele de stat disponibile în zona dorită de dumneavoastră, cu descrieri, ce oferte educaționale au, tarife (unde e cazul), dacă oferă program prelungit sau scurt. În acest fel, încercăm să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună și mai informată decizie.

Și pentru că dorim să devenim o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, așteptăm și review-urile voastre la aceste instituții. În acest fel, alți părinți pot beneficia de experiență voastră și pot lua decizia cea mai bună privind viitorul copiilor lor.

Compara locatiile