click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Sector 5

Filtreaza dupa:

Cea mai completă listă cu instituții de învățământ din sectorul 5 o găsești pe www.KID.ro Platforma noastră îți pune la dispoziție toate datele de care ai nevoie pentru a găsi pentru copilul tău cea mai bună creșă, grădiniță, after school sau before school sector 5.

Toate informațiile de care ai nevoie, au fost atent documentate și publicate de către echipa noastră. Ai acces la datele de contact ale fiecărei instituții, descrieri, tarife și multe alte detalii. Platforma noastră este o comunitate a părinților, un loc unde ne ajutăm reciproc, pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitorul educațional și nu numai, a copiilor noștri. Aici poți găsi recenzii pentru instituțiile de învățământ publicate de către părinți, sau poți posta chiar tu recenzii, pentru a ajuta alți părinți să ia cea mai bună decizie când vine vorba de alegerea unei noi instituții de învățământ pentru copilul lor.

Comunitatea noastră îți urează bun venit în mijlocul nostru și nu uita: suntem aici să ne ajutăm reciproc! Dacă ai nevoie de mai multe informații vis-a-vis de o instituție de învățământ, nu ezita să ne contactezi sau să lași un comentariu în care să ceri părerea altor părinți!

Compara locatiile