click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Sector 2

Filtreaza dupa:

Sectorul 2 este sectorul în care petreci cel mai mult timp datorită locului de muncă sau a domiciliului? În cazul acesta poate cauți o grădiniță sector 2, o creșă, un after school sector 2 sau before school pentru copilul tău. Nu e nevoie să cauți mai departe! Platforma www.KID.ro este ceea ce căutai. Noi îți oferim cea mai completă și detaliată listă cu instituții de învățământ din sectorul 2. Tot ceea ce ai nevoie este la un click distanță.

Aici este locul perfect unde poți compara ofertele educaționale ale diferitelor instituții, de la metodologia de predare, până la dotări și tarife. Datele sunt actualizate în mod constant pentru ca tu să ai acces rapid la informații cât mai corecte, pentru a lua decizia cea mai bună într-un timp cât mai scurt.

Și pentru că suntem o comunitate a părinților, scopul nostru e să oferim un spațiu unde părinții pot face publică experiența lor în diverse instituții de învățământ, pentru ca alți părinți ce au nevoie de informații să poată lua mai ușor o decizie când vine vorba de educația copilului. Încurajăm recenziile și schimburile de opinii pentru gradinitele din sectorul 2, iar noi ne obligăm să furnizăm informații și detalii suplimentare ori de câte ori ni se cere sau considerăm că este necesar.

Bine ai venit pe platforma noastră și nu ezita să ne contactezi dacă ai neclarități!

Compara locatiile