click to enable zoom
cautare...
Nu am gasit rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Criterii de cautare

LEI to 2,630 LEI

am gasit 0 rezultate

Sector 1

Filtreaza dupa:

Locuiești sau ai locul de muncă în sectorul 1? Ești în căutarea de creșă, grădiniță, before school sau after school pentru copilul tău? Ai ajuns unde trebuie, pentru că platforma www.KID.ro cuprinde cea mai completă listă cu aceste tipuri de instituții de învățământ disponibile în București, sectorul 1.

Lasă în seama noastră documentarea! Toate informațiile de care ai nevoie le găsești la noi, pentru ca tu să iei cea mai bună și mai informată decizie, fără a pierde timp cu căutarile. Pe lângă faptul că îți oferim cea mai completă listă cu instituțiile de învățământ menționate mai sus (gradinite sector 1), fiecare dintre acestea are descrieri, ce oferte educațioanele vă propune, ce activități recreative are disponbile, intervalul orar în care copiii pot sta,  costuri și tarife unde este cazul.

Toate informațiile sunt adunate într-un singur loc pentru ca tu să poți face mai ușor comparație între diverse instituții, totul la doar câteva click-uri distanță. Și pentru că platforma noastră este o comunitate, încurajăm publicarea de opinii și review-uri vis-a-vis de gradinita din sectorul 1 la care merge sau a mers copilul dumneavoastră. În acest fel veți ajuta și alți părinți să ia cea mai bună decizie când vine vorba de educația copilului.

Compara locatiile